RICH DESIGN este partener autorizat REHAU
Oferim produse de tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan
Accesorii feronerie
Amenajari interioare si exterioare
Consultanta pentru stabilirea solutiilor tehnice, alegerea culorilor si modelelor
Totul la cel mai bun pret si la cel mai inalt standard de calitate.

aluplast.jpg

extruplast.jpg

rehau.jpg

 
Jaluzele orizontale

 

img1.png

Cunoscute si sub denumirea de jaluzele venetiene, jaluzelele orizontale din aluminiu, datorita fiabilitatii si durabilitatii, sunt deosebit de practice si usor de intretinut.

Confectionate din aluminiu de import, de o calitate excep?ional?, pe langa aspectul elegant, asigura nu numai protectie solara, ci si protectie vizuala, protejand persoanele din incapere de privirile nedorite.
Se pot monta pe orice tip de rama a geamului termopan.

Pentru geamurile termopan cu tamplarie PVC sau AL cu dubla deschidere, jaluzelele orizontale dispun de ghidaje cu fixare in partea de jos care mentin aceste jaluzele paralele cu fereastra termopan, atunci cand aceasta este deschisa oscilobatant.
Jaluzele orizontale au un sistem de rotire a lamelelor in plan orizontal si de blocare semiautomat? in plan vertical, care permite ridicarea jaluzelelor pân? la nivelul dorit.

Praful se indeparteaza cu o perie moale sau cu pamatuful, petele se scot cu alcool. Datorita sistemelor in care se fixeaza, demontarea si montarea la geamurile termopan se poate face cu usurinta, astfel incat, daca se doreste se pot spala cu dusul, in cada.

Intr-un interior modern, jaluzele orizontale din aluminiu detin locul standard. In afara de protectie impotriva caldurii, permit si reglarea fluxului de lumina prin orientarea suprafetei lamelelor. Avantajul o constituie intretinerea usoara si montajul simplu. Varietarea mare de modele si culori fac din acest produs unul dintre cele mai utilizate moduri de umbrire interioara.

jaluzele_oriz2.jpgjaluzele_oriz1.jpg

 

descarca paletar jaluzele orizontale