RICH DESIGN este partener autorizat REHAU
Oferim produse de tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan
Accesorii feronerie
Amenajari interioare si exterioare
Consultanta pentru stabilirea solutiilor tehnice, alegerea culorilor si modelelor
Totul la cel mai bun pret si la cel mai inalt standard de calitate.

aluplast.jpg

extruplast.jpg

rehau.jpg

 
Jaluzele verticale
 Click pe imagine pentru marire

Jaluzelele verticale reprezinta solutia optima pentru ferestrele dumneavoastra cu geam termopan. In ultimul timp, acestea au capatat o popularitate crescuta datorita ambiantei elegante pe care o creeaza spatiului in care sunt amenajate si lejeritatii de manevrare. Diversitatea modelelor si culorilor ofera posibilitatea utilizarii lor in spatii multiple: locuinte, birouri, scoli, clinici medicale, spitale s.a.m.d.

Cu ajutorul jaluzelelor verticale puteti sa oferiti interioarelor dumneavoastra un aer modern, elegant, serios sau plin de viata, in functie de situatiile dorite. Modalitatea de concepere a mecanismului de inchidere/deschidere, ofera posibilitatea controlarii cantitatii de lumina care patrunde in incapere, intr-un mod extrem de facil.

Prin prisma materialului din care sunt confectionate, jaluzelele verticale sunt usor de intretinut. Acestea pot fi curatate fie prin indepartarea prafului cu ajutorul unui pamatuf si stergerea cu o laveta umeda, fie prin spalarea manuala la o temperatura de 40°C.

Datorita calitatilor multiple pe care le au, jaluzelele verticale sunt considerate elemente de design interior extrem de importante, contribuind la intregul aspect al incaperilor dumneavoastra.

descarca catalog jaluzele verticale